Ons eerste paradijsje in de ongerepte natuur van de Merode. De Metso is gebouwd uit machinaal geschaafde massieve balken van 170mm, smaakvol en met vakmanschap samen gebracht tot een warme blokhut voorzien van alle luxe. Stress is hier een begrip en geen feit. Beleef de ultieme sfeer van onthaasten in de echte natuur. De Metso bevindt zich op 800m² grond volledig omheind en voorzien van een privé parking. Enkel de vogels en de dieren van het bos zullen je omringen en verwelkomen.

BOEK VANDAAG DE METSO!

Met de Karhu hebben we door haar ruwe uitstraling en typische geur van kelo-hout onze kroonjuweel van wellness gerealiseerd. Deze oerdegelijke houtsoort met zijn kolossale kracht, omvang en aroma word enkel gebruikt in het topsegment van de sauna-wereld. Het zal u daardoor niet verassen dat deze vernoemd is naar een krachtpatser van de bossen, namelijk de beer. Aanvullend op alle luxe van de andere hutten is deze villa uitgerust met een heuse 6 persoons zwemspa in de riante achtertuin.

BOEK VANDAAG DE KARHU!

Geïnspireerd door de prachtige vos met zijn gebrand rode kleurenspectrum is deze villa vervaardigd uit machinaal geschaafde massieve balken van maar liefst 210mm
dik. In deze vrijstaande wellness burcht midden in de natuur kunt U het solitaire karakter van de vos ervaren en delen met uw naasten, geliefden en vrienden.

BOEK VANDAAG DE KETTU!

ALLE FACILITEITEN VOOR EEN TOTAAL BELEVING 

Elke blokhut is gebruiksklaar uitgerust t/m zes personen met de volgende faciliteiten;
Jacuzzi/spa, zoutsteen opgiet sauna, infraroodcabine (buitensauna), royale privé achtertuin met vuurschotel en terras-heaters, volledig uitgeruste keuken, mozaïek stortdouche met LED-kleurentherapie en loungehoek met haard.

Werkelijk alles is inbegrepen tijdens uw bezoek zonder kosten achteraf:
handdoeken, badjassen, slippers, stroomverbruik, lakens, zelfs het hout voor de open haard.

Ook kunt u rekenen bij overnachting op een spectaculair ontbijt. Van onze lokale kaasboeren, slagers en bakkers wordt s’ochtends een ontbijtmand samengesteld en bezorgd aan huis. Het zal klaarstaan in de doorgeef-postbus bij de voordeur, zodat het er zo uitgepakt kan worden wanneer u heerlijk uitgeslapen wakker wordt. Kortom, verblijft u bij ons, zal het aan werkelijk niets ontbreken!

Wij horen graag van u!

Heeft u vragen? Wilt u boeken? Laat het ons weten!